Virágtartókról másképp

magamról.jpg

Szeretek dekoratív, de egyben praktikus és tartós dolgokat használni környezetemben. Nyitott szemmel járok a világban, keresem a szépet, a különlegest, a kreatív ötleteket, újdonságokat, vagy épp a múltat felidéző újra gondolt formákat, „mesélő” tárgyakat.

Hogy mi mindenben lehet növényt nevelni? Rengeteg "kincs" hever körülöttünk, némi ötlettel, kreativitással újraéleszthetjük őket, és igazán egyedi, belevaló virágtartói lesznek otthonunknak. Az alkotás vágyától vezérelve mi is elkészítettük vas virágtartóinkat. Először magunk örömére, majd barátok, ismerősök kérésére.

Blogbejegyzéseimmel nem titkolt szándékom, hogy másokban is kedvet ébresszek az alkotáshoz, a barkácsoláshoz, az ötleteléshez.

virágtartó2.jpg

 

 

Kapcsolat

E-mail címünk: vaskaspo.info@gmail.com

Találkozzunk a Facebookon is

Kedvelj minket az "Akik a virágot szeretik" közösségi oldalon!

facebook-kett.jpg

Egy csészényi kert

2014.03.05. 22:08 Vas Virág

A csészék, bögrék bizony fogyóeszköznek számítanak. Egykori készletekből megmaradt ilyen olyan csészéink a konyha szekrények legfelső polcán sorakoznak, várva a kiselejtezésükre. De miért is tennénk velük ilyet, amikor másra is lehetne őket használni. Például növény nevelésre! Nézzünk körül, és ültessük be rég nem használt bögréinket.

2yu.jpg

Tehetünk beléjük növény dugványokat, palántákat vagy színes virágokat.

1132e79cfc58cb6312c1c10fcb01c128.jpg

A csészekert kíváló kis helyigényű, kevesebb földdel beérő növények számára. A pozsgás növények kifejezetten jól mutatnak színes, egyedi csészékbe ültetve.

A bejegyzés trackback címe:

https://vaskaspo.blog.hu/api/trackback/id/tr45845356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása